tirsdag den 18. juni 2019

Han stod og så ind i skoven

Han stod og så ind i skoven. Hvad var det dog de havde rodet sig ind i? I den ene hånd havde han en kuffert med et gult smiley klistermærke på og i den anden en skovl. Han måtte gøre dette. Det var den eneste måde at stoppe dette vanvid på. Han klappede sig på lommen for at sikre at hans bilnøgler stadig var der og begav sig herefter ind i skoven.
Sikke en dag. Den var ellers startet som en skøn dag med 3 uger foran bestående af ren afslapning og hygge. Han var vågnet op før de andre og havde hentet rundstykker til hele familien nede hos deres lokale bager. Da han kom tilbage fra bageren var hans kone og hans datter stået op. Han kone var i gang med at brygge kaffe og datteren i gang med at dække bord. De glædede sig alle til deres første sommerferiedag sammen. De skulle ud til deres sommerhus senere og bare nyde 3 uger med sol, varme og afslapning.
Han kunne mærke at han rystede over hele kroppen. Hvordan kunne dette overhovedet ske? Han var kommet et godt stykke ind i skoven. Han så sig tilbage og sikrede sig at ingen kunne se ham fra vejen.
– Dette er vel et lige så godt sted som alle andre, tænkte han for sig selv.
Han fandt et sted hvor jorden så blød ud, lagde kufferten ved siden af og begyndte at grave. Han kunne mærke hans hjerte banke løs som om det var på vej ud af brystkassen. Hans åndedræt var tungt, sveden løb ned af ham og hans hænder rystede. Så ved det ene spadestik kom han til at ramme hans tå.
– fandens også, råbte han.
Han bankede vredt og ukontrollabelt skovlen ind i det nærmeste træ flere gange hvorefter han smed den så langt væk han kunne. Han satte sig ned ved træet og tog hans sko af. Han storetå hamrede og neglen havde fået en blålig farve. Han rystede stadig over hele kroppen, ikke pga. smerten men pga. chokket over det der var sket tidligere. Han kunne mærke at tårerne begyndte at presse sig på.
– Satans også, råbte han igen mens han hamrede hovedet bagover og ind i træet.
Hvad der skulle have været bare en dejlig sommerferie hvor man endelig kunne slappe af, havde udviklet sig til det rene mareridt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Perker lærer udsagnsord?

Det er ikke ligetil, og det ligger mange på sinde at lægge mærke til forskelle på ligger, lægger og lækker. Her ligger for eksempel nogle ...