onsdag den 10. januar 2018

På vej mod Matcher 2.0

Vi er tilbage fra sommerpause og kickstarter med strategidagen og  social hygge. 
Matcher konceptet blev lanceret i 2012 for at inddrage de studerende i brobygningen imellem AAU og det omkringliggende erhvervsliv. Konceptet er kommet rigtig godt fra start og vokset gennem de seneste år.

Matcher konceptet er i udvikling og derfor var det nødvendigt at sætte fokus på hvor vi vil hen, og hvordan vi skal komme dertil. Dette resulterede i, at Matcher-teamet samledes i Skive til strategidag lørdag, hvor posen blev rystet og alle aspekter af konceptet blev taget op til dialog. Både de positive resultater, potentialet i konceptet og forbedringsområderne blev drøftet. Fundamentet er nu lagt til endnu en dag med fokus på Matcher i fremtiden, hvor mere konkrete målsætninger og planer skal fastlægges. En strategidag i Matcher-regi vil fremover blive en årligt event.
I forbindelse med strategidagen var Matcher-teamet om søndagen på udflugt til Fur, hvor den inspirerende guide John kørte med rundt på øen og fortalte om alle øens spændende skævheder, den rivende udvikling der sker i disse år, samt hans personlige passion for at skabe positiv udvikling i lokalområdet. Han er forgangsmand på øen og engagerer sig i forskellige projekter til fordel for øens beboer.
Det lille øsamfund bygger på fællesskabstanken, hvor en stor del af øens beboere involverer sig i udviklingen af øen. Dagen har givet inspiration og gode idéer til hvordan vi som Matchere kan udvikle Matcherkonceptet i retning af version 2.0.
De næste tre dage står på virksomhedsbesøg i Skive, Viborg og Randers

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Perker lærer udsagnsord?

Det er ikke ligetil, og det ligger mange på sinde at lægge mærke til forskelle på ligger, lægger og lækker. Her ligger for eksempel nogle ...