onsdag den 10. januar 2018

seriously affects your relations

Første stop var ved Grundfos i Bjerringbro, der med sine ca. 4500 medarbejdere er en af kommunens største virksomheder. Vi blev mødt på Grundfos af Thomas C. Andersen og Marie Schlünsen fra Viborgegnens erhvervsråd. De to repræsentanter fik sikkert og effektivt guidet os igennem dagens program med alle virksomheder.
Vi blev taget godt imod hos Grundfos af Jørgen Aabo, der fik sat matchernes faglighed på prøve med en fælles refleksion over spørgsmålet ”hvordan sætter man tryk på vand?” Herefter var linjen lagt til et relativt kort, men godt og effektivt besøg, der bl.a. bød på en rundvisning i produktionen samt en god præsentation af virksomhedens HR-initiativer af Claus Villekjær Nielsen.

Efter besøget ved Grundfos kørte matcher-bussen videre til Jysk Display i Viborg, der producerer og udlejer messestande, showrooms og lign. Her gav direktør Palle Damborg en inspirerende og humoristisk præsentation af Jysk Display, men udtrykte også mere generelle meninger om erhverv, netværk, uddannelse og jobsøgning i Viborg og omegn. På trods af virksomhedens relative lille størrelse, set på antal medarbejdere, bød Jysk Display på overraskende mange internationale perspektiver og mange rejseaktiviteter for en stor del af medarbejderne.

Efter en udbytterig formiddag, bød Viborg kommune på frokost og et kort oplæg om kommunen i det nye rådhus i byen. Det blev bl.a. til en god snak om perspektiver på samarbejde med AAU og udfordringer for en kommune på kanten af udkanten.
Dagens sidste matchende indslag var hos virksomheden AC Hydraulic, der producerer løsninger til løft baseret på hydraulik primært til autoværksteder i alle størrelser. Virksomheden var relativt anderledes, hvis man sammenligner med dagens andre besøg, idet det bl.a. er en mindre virksomhed, der ikke tidligere har erfaringer med samarbejde med AAU.Det gav bl.a. anledning til en god refleksion og snak omkring udfordringerne ved, som AAU Matcher, at tilgå ”nye” og især mindre virksomheder og de udfordringer, der kan være forbundet hermed, for derigennem fremadrettet at forbedre vores ”matcher-produkt”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Perker lærer udsagnsord?

Det er ikke ligetil, og det ligger mange på sinde at lægge mærke til forskelle på ligger, lægger og lækker. Her ligger for eksempel nogle ...